Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 15.2.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Palkkionmetsästäjänä työskentelevä entinen special forces -kovanaama Wade saa kuulla sairastavansa syöpää. Joku outo pukumies tarjoaa kuitenkin lääkettä syöpään, mutta Wade löytääkin itsensä hämärämiesten koekaniinina – tuloksena kuolemattomuus ja rumat kasvot…

Ryan Reynolds odotti 11 vuotta leffan tekemistä, sillä 20th Century Fox kuoppasi aikoinaan koko filkan. Reynolds on sittemmin ollut mukana tuotantoporukassa ja käsikirjoitustasolla saakka, niin paljon hän piti ideasta. Ja se näkyy myös näyttelystä, jätkä vetää roolinsa antaumuksella.

Tämä on varmasti niitä leffoja, jotka vihastuttavat tai ihastuttavat. Minä nautin täysin rinnoin sekopäisestä huumorista, överistä siksakki-kerrontatavasta ja ei-niin-vakavastiotettavasta päähahmosta. Morena Baccarinia on myös aina mukava katsella. Hullun hauska sekamelska, jossa sopivasti raakaa äksöniä ja hassunhauskaa huumoria. Ensin mietin että 4 tähteä, mutta fuck that. Mahtava musta toimintakomedia! Ehkä elämäni nopeimmat 1 tuntia ja 48 minuuttia.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!