Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 20.7.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Erikoisjoukko G.I. Joe taistelee ei pelkästään arkkivihollistaan Cobraa vastaan, mutta myös hallitukseen soluttautuneita vihollistahoja…

Huoh mitä kuraa. Ensimmäinenkin oli vaivaannuttavaa katsottavaa, mutta tämä vasta turhaa olikin. Harmittaa, että käytin aikaa tällaiseen. G.I. Joe: Retaliation on ärsyttävää äksöniä, jossa ei ole päätä eikä häntää. Näyttely on myötähäpeällisen huonoa, säälittävän surkeista vitseistä puhumattakaan. Juoni on sekavaa ja typerää ripulia, jossa on miljoona epäkohtaa. Joutui väen vängällä koittaa keskittyä… tämä ei vaan toimi, enkä ymmärrä miksi koko rökäle on edes vaivauduttu tekemään. Skippaa tämä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!