Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 9.11.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Nuori nainen herää Hautaustoimiston ruumisarkusta, eikä muista edes nimeään. Pian hän huomaa, että pelottava krominaamioinen mies jahtaa häntä, ja haluaa hänet hengiltä. Hautaustoimistosta löytyy lukuisia kuolleita ruumiita, ja mysteerinen sarjamurhaaja tekee niitä iloiten lisää…

Hyvä idea, mutta näyttely ja toteutus on harvinaisen surkeaa. Aika ajoin leffa oli jopa ihan katsottavaa, mutta toislaatuisen näyttelyn takia kokonaisuus ei ollut kovin miellyttävä. Minusta on jännä, että elokuvassa näyttelee sarjan ”Terminator: Sarah Connorin aikakirja” molemmat Sarah Connor (Lena Headey), sekä John Connor (Thomas Dekker). Heidän osaltaan näyttely oli vähintäänkin keskinkertaista. Bobbi Sue Lutherin roolista en tykännyt missään vaiheessa. Leffassa oli ärsyttäviä epäkohtia, ja ristiriitaisuuksia, eikä juonikuviot tuntuneet käyvän järkeen millään. Enpä osaa suositella.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!