Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 21.2.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Lääkäri Andoverin omituinen metodi parantaa potilaiden pelkoja ja traumoja osoittautuu jättimenestykseksi, kunnes pelot palaavat kahta kauheampina piinaamaan potilaita. Kahvila-ammuskelun uhreina olleet joutuvat palaamaan klinikalle kun ampuja ilmestyy flashbackeihin jo päiväsaikaan…

Robert Englund on ollut yllättävän hyvä parissa indie-kauhuleffassa, vaikka leffat ovatkin usein olleet muuten melkoista kuraa. Robert Hall ei ole leffana mikään poikkeus, vaan melkoisen sekava tapaus kaiken kaikkiaan. Ihan siistejä tehosteita, mutta juoni ja osa näyttelystä on niin kökköä kuin olla ja voi. Terminator-sarjasta tuttu Thomas Dekkerkin tuo pettymyksen. Juuri ja juuri katsottava – skipattavaa kamaa.

  • Katsottu ja arvioitu : 21.2.2015 Arvion kirjoitti Roni Laukkarinen@rolle
  • Genret:

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!