Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 12.4.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Gina McVey on sairaalassa työskentelevä nainen, joka eräänä kauniina päivänä luulee nähneensä itsensä ajamassa omalla autollaan. Näkemästään häkeltyneenä Gina joutuu onnettomuuteen. Onnettomuudesta toivuttuaan nainen sekoittaa todellisuudentajunsa…

The Brøken on oikeasti pelottava elokuva. Pelkään eniten mielikuvia peileistä, pahoista kaksoisolennoista, deja vu:sta, siitä että jokin on pielessä, ja tässä elokuvassa oli niitä kaikkia. Kauhun ja trillerin peruselementtejä oli käytetty taitavasti hyväksi. Leffassa ei ollut paljoa taustamusiikkia, ja läpitunkeva hiljaisuus teki siitä pelottavan katsoa. Suorastaan kuin suoraan eräästä painajaisestani. Kylmät väreet kulkee edelleen pitkin selkäpiitäni. Pelottavampaa psykologista trilleriä saat hakea. Katso mieluiten yksin yöllä pimeässä. Minun piti laittaa valot päälle rauhoittuakseni.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!