Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 26.8.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Jay ja Shel elevät 7-vuotiaan poikansa kanssa. Jay tappaa työkseen ihmisiä rahasta. Kun rahat alkavat olla vähissä, Jay ottaa kaverinsa Galin kanssa keikan vastaan. Keikka osoittautuu odotettua pimeämmäksi…

Kill Listissä on hieman Srpski Filmiä muistuttava, kesympi juoni. Leffa on erityisesti näyttelyltään erinomaista. Elokuva on jotenkin kummallinen, sillä se on suurimmalta osin laadukasta brittiläistä rikosdraamaa, mutta viimeiset 20 minuuttia osaavat olla draamalle epätavallisen piinaavia. Loppua kohden saadaan sitä kammottavaa, ehkä pelottavaa ja hieman shokeeraavaakin tunnelmaa esiin. Juoni ja tarinankerronta ei kuitenkaan tarjoa tarpeeksi, se on itse asiassa jopa hyvinkin tylsä, mutta eritoten sekava ja selittämätön. MyAnna Buring on söpö, Neil Maskelliakin haluaisin nähdä jopa enemmän. Katsottava, mutta kokonaisuutena pettymys.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!