Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 9.7.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Harry on jälleen piinaavassa ”kodissaan” ottovanhempiensa luona, kunnes kohtaa Dobby-talotontun. Dobby yrittää estellä Potteria menemästä takaisin Tylypahkaan, mutta Harry ignoraa varoitukset. Harry huomaa Tylypahkan olevan hyökkäysten alla samalla kun kuulee outoja ääniä… on taas aika selvittää mitä tapahtuu.

Potter 2 jatkoi samaa sarjaa ykkösen kanssa. Pottereissa on se hyvä että ne ovat monipuolisia ja lähes täysin ennalta-arvattamattomissa. Pidin tässäkin näyttelijäsuorituksista ja juonenkäänteistä. Erikoistehosteet paranevat koko ajan. Olisin toivonut ehkä hitusen enemmän intensiteettiä, mutta muuten elokuva oli oikein mainio.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!