Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.8.2011, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Jane on satunnainen pössyttelijä, joka eräänä päivänä syö jääkaapista kämppiksen kakkuset, jotka sattuu olemaan hamppukakkuja. Tajuttuaan olevansa älyttömän pilvessä Jane muistaa että hänellä on näyttelyn koe-esiintyminen ja vaikka mitä velvoitteita samalle päivälle. Hommat pitää hoitaa, vaikka sitten pilvessä…

Smiley Face on ihan hauska pössyttelykomedia. Anna Faris sopii leffan rooliin kuin nenä päähän. Elokuvassa ei ole varsinaista pointtia, mutta minusta pössyttelyleffassa ei pidäkään olla. Elokuva on hauska trippi katsottavaksi aineessa tai selvinpäin. Kokonaisuus jäi tasaiseksi, jotkut vitsit naurattivat, toiset eivät. Anna Farisista ja päämäärättömästä sekoiluseikkailusta pitäville Smiley Face on varma nakki.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!