Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 1.10.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

1989 kesä alkaa lupaavasti, kunnes lapsia alkaa kadota. Joukko ei niin suosittuja kaveruksia alkaa jäljittämään kammottavaa klovnia, jota näkyy kujilla aika ajoin…

Stephen Kingin ”It” lienee merkittävämpiä populaarikulttuurin kauhuteoksia. Diggailin kirjasta sekä alkuperäisestä minisarjasta vuodelta 1990, joten minulla oli tämänkin suhteen kovat odotukset. Elokuva on jännittävä perustunnelmaltaankin jo, vaikka jumpscareiltakaan ei vältytty. Andy Muschiettin Mama (2013) ei vielä vakuuttanut, mutta tämän jälkeen odotan mieheltä lisää. Erittäin hieno modernisoitu versio It:stä. Toi mieleen Stranger Thingsin ja Stand by Men parhaat puolet. Upea! Lue myös laajempi enkkuarvioni täältä.

  • Katsottu ja arvioitu : 1.10.2017 Arvion kirjoitti Roni Laukkarinen@rolle
  • Genret:

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!