Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 10.9.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Agu elää köyhää elämää Afrikassa, mutta tilanne muuttuu vieläkin hasardimmaksi rankan sisällissodan iskiessä. Kun kapinallisporukka värvää pienen Agu-pojan armeijaansa, Agu kokee sekä sodan että elämän raadollisuuden…

Beasts of No Nation on äärimmäisen raskas draamatrilleri. Vaikka elokuva on fiktiivinen, täytyy muistaa että maailmassa on arviolta 300 000 lapsisotilasta (lähde: Wikipedia). Rankkaa shittiä, jota ei oikein voi tunteitta katsoa. Näyttely on taidokasta etenkin lasten osalta. True Detectiven ensimmäisen kauden ohjaajalta Cary Fukunagalta upea teos. Suosittelen vilkaisemaan, jos synkkä sotadraama kiinnostaa, löytyy Netflixistä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!