Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 11.10.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Eletään lähitulevaisuutta. Siskokset Nell ja Eva asuvat isänsä kanssa mökissä hieman kauempana asutuksesta. Tulee massiivinen sähkökatkos ja yht’äkkiä täytyy pärjätä ilman nykyteknologiaa. Kaupunki on kaaoksessa ja löpö on loppu. Tytöt koittavat selvitä luonnon keskellä omin voimin…

Into the Forest on elokuva, jossa on sitä jotakin. Leffan parasta antia on ihmissuhteet sekä jännitysmomentti. Samaan aikaan kiinnostava scifihöysteinen draama, mutta myös henkeäsalpaava ja ahdistava trilleri. En hirveästi tykkää Ellen Pagesta, mutta tässä elokuvassa hän on loistava. Etenkin siskossuhde on kuvattu hienosti. Hämmentävä, ahdistava, huikea elokuva, jota on kritisoitu aivan turhaan. Miten itse toimisit? Tykkäsin, erittäin paljon.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!