Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 20.7.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Kymmenvuotiaan Erolin tiedemies-isä lähtee työmatkalle, jolta hän ei koskaan palaa. Jää mysteeriksi minne isä katosi, mutta elämä jatkuu. Eräänä kauniina päivänä vuosia myöhemmin ukki kertoo kuitenkin isän keksineen aikakoneen…

I’ll Follow You Down on nimensä typeryydestään huolimatta ihan katsottava elokuva. Haley Joel Osmentin puinen ja ilmeetön näyttely ei vakuuta, mutta tykkään aikamatkustus-ajatuksesta ja juonesta sen verran, että elokuvaa jaksoi seurata. Harmillisesti leffassa keskityttiin enemmän ihmissuhteisiin kuin varsinaiseen scifiin. Kevyt scifileffa, joka on kokonaisuutena ihan jees. En kuitenkaan odottaisi ihmeempiä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!