Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 3.1.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Wallace ja Teddy tekevät podcast-radio-ohjelmaa erilaisten ilmiöiden ympärillä. Kun surkea nettivideo pamahtaa suosituksi, Wallace päättää lähteä Kanadaan tapaamaan tekijää. Kanadassa Wallace löytää kuitenkin kenties vielä paremman jutun, mutta joutuukin mielipuolen kyykyttämäksi…

Tusk on karu kauhukomedia, joka osoittautuu vähän venytetyksi ja keskinkertaiseksi loppua kohden. Traaginen, hieman häiriintynyt, eikä niin hauska kuin pitäisi. Justin Long osoittautuu muuntautumiskykyiseksi, mutta ehkä ne on ne viikset. Haley Joel Osment ei tunnu osaavan aikuisena näytellä, jotenkin comeback on jäänyt falskiksi. Leffa olisi voinut olla parempikin, mutta kyllähän tämän katsoi.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!