Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 11.8.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Brittiläinen bisnesmies Ian seukkaa jenkkitytön Samanthan kanssa. Rakkaudessa on hieman ryppyjä kun työ pitää Ianin liian kiireisenä pysähtymään ajattelemaan suhdettaan Samanthaan. Kun muusikkotyttöystävä joutuu onnettomuuteen, Ian joutuu miettimään prioriteettejaan uusiksi…

Arvostan romanttisia nyyhkyleffoja, jotka saavat ison miehen itkemään. Tämä on yksi niistä. Pidin elokuvan fiiliksestä, musiikista ja siitä, että se pisti miettimään elämän ideaa ja rakkautta. Näyttely on alkuun jotenkin yllättävän kankeaa, mutta siihen tottuu nopeasti, ja etenkin ihastuttava Jennifer Love Hewitt tekee kokonaisuutena loistavan roolisuorituksen. Paul Nichollsia ei tarpeeksi näe ja hänkin on elokuvassa vakuuttava. Hieno stoori, kivasti rakkautta, hieman surua. Loistoleffa. Sniff.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!