Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 2.12.2008, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Anton on poika joka ei ystäviensä kera tee muuta kuin polttaa ruohoa ja katsoo televisiota päivät pitkät. Erinäisistä syistä Antonin oikeasta joutilaasta kädestä tulee murhanhimoinen ja tappaa Antonin vanhemmat ja ystävät. Druidiprinsessa yrittää estää Antonin käden oikkuilut ja uusien ruumiiden syntymisen…

Idle Hands on oiva mustan huumorin komedia. Juoni on omaperäinen, hauska ja kiinnostava. Pidin elokuvan elementeistä ja näyttelijöistä. Erityisesti pidin pössyveljeksistä Mickistä ja Pnubista, joiden kuoleman jälkeen meinasin jo lopettaa elokuvan katselun mutta riemastuinkin kun he taas palasivatkin kuvioihin. Hieno ja hupaisa musta komedia, jossa veren määrään nähden vakavuutta on hyvin vähän. Osassa myös Jessica Alba.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!