Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 26.12.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Lisbeth on matkustanut maailmalla, mutta palaa jälleen Ruotsiin etsimään itseään. Samalla Lisbeth ottaa yhteyttä tuttuihinsa, joskin erittäin minimaalisesti. Millenium suunnittelee uutta kohuartikkelia, joka johtaakin kolmen ihmisen kuolemaan. Lisbeth lavastetaan räikeästi syylliseksi, ja hänen on piilouduttava jälleen. Hakkerintaidot ovat hyödyksi joka skenaariossa, mutta tapahtumat etenevät uhkaavasti kohti omaa kuolemaa…

Män som hatar kvinnorin jatko-osa ”Tyttö joka leikki tulella” on oikein mukava trilleri. Leffa jatkaa hyvin siitä mihin edellinen osa jäi. Elokuvaa on jälleen kerran kuljetettu hienosti, ja olen edelleen tyytyväinen Noomi Rapacen roolisuoritukseen. En osaa oikein erotella näitä elokuvia, sillä tuntuu kuin kyseessä olisi vain yksi kaksiosainen elokuva. Hyvä ruotsalainen/tanskalainen elokuva.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!