Ethan Hunt ja hänen IMF-tiiminsä tarttuvat tähän mennessä vaarallisimpaan tehtäväänsä: heidän on pakko jäljittää koko ihmiskuntaa uhkaava, uudenlainen tuhoase ennen kuin se joutuu vääriin käsiin…

Järjestyksessään seitsemäs Mission Impossible -elokuva on ehkäpä ensimmäisen vuoden 1996 elokuvan jälkeen saagan parhaimmistoa. Tom Cruise on voimissaan ja samaa voi sanoa hänen näyttelijäkollegoistaan Hayley Atwellista, Ving Rhamesista, Simon Peggistä, Rebecca Fergusonista, Vanessa Kirbystä, Esai Moralesista, Henry Czernystä, Shea Whigmanista ja Guardians of the Galaxysta tutusta ranskattaresta Pom Klementieffistä.

Pidän Huntin seikkailuista jopa Bondiakin enemmän, erityisesti Rhamesin ja Peggin kanssa tiimityö vain yksinkertaisesti toimii. Jack Reacherin ja edellisten kolmen Mission Impossible -elokuvien ohjaaja Christopher McQuarrie on oikea mies hommaan. Tekoälyaspekti tuo oman kivan säväyksensä elokuvaan. Kaksi tuntia ja neljäkymmentäkolme minuuttia kuluvat uskomattoman nopeasti. Ärsyttävästi pätkitty elokuva, joka jatkuu toisessa osassa, mutta tällä kertaa kahdeksannetta Mission Impossible-elokuvaa jaksaa jopa odottaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!