Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 26.9.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Christine Brown on pankin lainavirkailija, joka tavoittelee tulevaa ylennystä. Christinellä on hyvä työpaikka, upea poikaystävä, ja kirkas tulevaisuus. Eräänä päivänä vastaanottotiskille saapuu mustalaisnainen nimeltä Sylvia Ganush, jolle Christine ei myönnä lainan maksuajan pidennystä ärsyttävän pomonsa ja etenevän uransa takia. Siitäkös Ganush suivaantuu, ja Christine saa vanhan mustalaiskirouksen päällensä. Kolmen päivän kuluttua hänen sielunsa haetaan helvetin liekkeihin…

Drag Me to Hell oli yllättävän hieno elokuva. Leffa osasi olla myös pelottava, vaikka joitakin kohtia katsoin jopa hillityllä hilpeydellä. Leffa oli hieno ja mukaansatempaava, eikä jännitystä puuttunut. Loppu oli tarpeeksi ennalta-arvattava, ja lopetuskoukku teki leffasta mielestäni hyvän. Olen tähän asti pitänyt melkein kaikista Sam Raimin teoksista, ja tämä ei ole ollenkaan huonommasta päästä. Alison Lohman on ihastuttava näyttelijä, ja Justin Long alkaa menestyä aina vain paremmin muissakin kuin komediaelokuvissa. Suosittelen tsekkaamaan.

  • Katsottu ja arvioitu : 26.9.2009 Arvion kirjoitti Roni Laukkarinen@rolle
  • Genret:

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!