Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 20.7.2019, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 5 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 31-vuotias.

Mike Mignolan huippusuosittuihin sarjakuviin perustuva Hellboy (David Harbour) on helvetistä tullut supersankari, joka tasapainoilee todellisen ja yliluonnollisen maailman välissä estääkseen hirviöitä tuhoamasta maailmaa. Hellboyn kotimaassa Englannissa jättiläiset ovat heränneet ja sankari kutsutaan apuun. Samaan aikaan kostonhimoinen verikuningatar Nimue (Milla Jovovich) kerää hirviöarmeijaa noustakseen johtamaan sotaa Hellboyta ja ihmiskuntaa vastaan. Pysäyttääkseen verikuningattaren Hellboyn on kohdattava myös oma pimeä menneisyytensä.

Vuoden 2019 versio Hellboysta on brutaali, jännittävä, mutta ei välttämättä kovin tarpeellinen elokuva. Milla Jovovichia ja Ian McShanea on aina miellyttävä nähdä ja Stranger Things -kuuluisuus David Harbour osaa hommansa Hellboyna. Juoni on aika köykäinen. Vaikka pidän enemmän Del Toron leffoista, ei tämä susipaskakaan ollut.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!