Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 3.6.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Michelle on juuri eronnut miehestään ja joutuu auto-onnettomuuteen. Huonoksi onnekseen hän ei herääkään sairaalasta, vaan bunkkerista, kahlittuna seinään. Vangitsija väittää että järjestely on hänen turvallisuutensa vuoksi ja ulkomaailmassa leviää tarttuvia kemikaaleja tuntemattoman hyökkäyksen vuoksi…

10 Cloverfield Lane on positiivinen ylläri jännärigenressä. John Goodman tekee hienon erikoisen roolisuorituksen. Mary Elizabeth Winsteadia on tullut jostain syystä nähtyä aivan liian vähän elokuvissa. Leffa on käytännössä ohjaaja Dan Trachtenbergin debyytti, ensimmäinen kokopitkä, ja saanut hienon vastaanoton. Hyvä, jännittävä ja erilainen trilleri, joka pistää sopivasti arvuuttelemaan katsoessa. Viihdyin erittäin hyvin leffan parissa, suosittelen.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!