Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 8.4.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Joukko opiskelijoita kutsuu Mandy Lanen – koulun halutuimman tytön – viikonlopuksi eristäytyneelle maatilalle, jossa on tarkoitus järjestää ennenäkemättömät bileet. Maatilalla tapahtuu kuitenkin kummia, ja porukka alkaa oikeasti pelkäämään…

All the Boys Love Mandy Lane on kieltämättä omaperäinen ”kauhuelokuva”, mutta leffan idea ei säväyttänyt tarpeeksi. Leffan tarina muistutti draamamaista kouluammuntastooria, jota en oikein tajunnut. Elokuva on ihan katsottava, mutta melko teinimäinen. Leffa ei myöskään sisältänyt tarpeeksi kauhun elementtejä ollakseen oikeasti kauhuelokuva. Mysteeridraamana ihan toimiva, mutta idea jää hieman laimeaksi.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!