Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 27.8.2007, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 16 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Suosittu Nicholas Cage näyttelee elokuvassa moottoripyörätaiteilija Johnny Blazea, joka tekee nuoruudessaan kohtalokkaan diilin itse paholaisen kanssa pelastakseen isänsä. Kun paholaisen poika vielä puuttuu asioihin, Johnny-pojalla onkin jo täysi työ pelastaa myös naisensa. Piru vie ensin pikkusormen, sitten koko käden…

Minun oli pakko katsoa Ghost Rider, vaikka sitä haukuttiin maailman huonoimmaksi elokuvaksi. Ei se niin huono ollut. Huono se kyllä oli, mutta ei erittäin huono. Tarina oli tympeähkö, mutta mitä voi odottaa elokuvaksi lähes suoraan muunnetusta sarjakuvasta? Erikoistehosteet puoliksi karmeita (negatiivisessa merkityksessä). Liekehtivä pääkallo näytti lähinnä hassulta. Nicholas Cage hoiti hommansa hyvin, häntä ei ainakaan voi osoittaa sormella. Elokuvassa oli myös ihan tarpeeksi sisältöä, vaikka luulin että aika tulee käymään pitkäksi. Eipä tästä oikein muuta pysty sanomaan. Katso harkiten.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!