Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 22.8.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Kolme täysin toisilleen tuntematonta ihmistä löytää itsensä keskeltä metsää vanhasta mökinrähjästä ilman tietoa poispääsystä…

Tässä on elokuva, joka näyttää ja kuulostaa í?-laarin kamalta. Odotuksia ei ollut ollenkaan ja leffa kyllä yllätti toden teolla! Enter Nowhere on jännittävä, kiinnostava ja juoneltaan koukuttava mysteeritrilleri. Clint Eastwoodin poika Scott Eastwood näyttelee elokuvassa aika kökösti ja jotkut dialogit ovat vähän naurettavia, mutta juonesta ja fiiliksestä täydet pojot. Tämä leffa osoittaa, että matalallakin budjetilla pystytään toteuttamaan katsottavaa kamaa kun juoneen panostetaan tarpeeksi. Suosittelen lämpimästi.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!