Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 30.12.2008, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 16 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Entinen linnakundi Jensen Ames lavastetaan vaimonsa murhasta jolloin hän joutuu takaisin pahamaineiseen vankilaan. Eletään tulevaisuutta jolloin vankilat omistaa yksityisyritys, joka järjestää vangeille kuolonajoja hankkiakseen itselleen rahallista voittoa. Jensen Ames joutuu kilpailemaan edesmenneenä Frankenstein-kuljettajana rallissa jossa päitä irtoaa…

Kuolonajot on loistavan intensiivinen ja jännittävä toimintaelokuva, jonka miljöössä on myös ripaus industrialistista scifiä. Yksi pääsyistä miksi tykästyin elokuvaan on se että kyseisestä teemasta on julkaistu niin paljon pelejä, joista vihdoin tuli elokuva. Pelasin paljon aikoinaan Remedyn/Apogeen Death Rallya ja muita vastaavia pelejä. Jason Statham on elokuvassa vahvassa roolissa. Suosittelen.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!