Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 19.1.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Alice on keskenmenon kokenut väkivaltaisesta miehestään eronnut kirjailija. Nainen päättää muuttaa isoon ja vanhaan taloon tekemään kirjaansa, mutta huomaakin kamppailevansa mielenterveytensä ja talon ikävän menneisyyden kanssa…

Deadline jäi Brittany Murphyn viimeisiksi elokuviksi, ennen hänen kuolemaansa 20. joulukuuta 2009. Elokuva ei ollut älyttömän hyvä, mutta ei todellakaan mikään huonokaan. Vaikka alkuun näyttelijäsuoritukset vaikuttivat kankeilta, leffa oli loppua kohden koko ajan jännittävämpi. Pidin juonesta, vaikka se oli melko kliseinen ja loppupeleissä sisälsi muutamia epäkohtia. Kokonaisuutena hyvä elokuva, ja omalla tavallaan traaginen muisto Murphyn tyttösestä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!