Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 10.7.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Kahdeksan koululaista pelaa peliä, jossa kuuluu valehdella. Kun porukkapelaaminen käy tylsäksi, kaverukset tekevät pelistä vähän vakavamman. Eräs koululaisista on hiljattain murhattu ja kahdeksikon kesken alkaa peli siitä, kuka on oikea murhaaja…

Cry_Wolf on yleisfiilikseltään kuin ysärislasherit Tiedän mitä teit viime kesänä ja vastaavat. Kouluympäristöön keskittyvä jenkkiteinileffa on idealtaan ihan kiehtova, mutta ei säväytä kuitenkaan loppuun saakka tarpeeksi. Twisteistään huolimatta kertakatselukamaa, eikä edes mikään kovin jännittävä. Teknisesti jees, mutta kokonaisuus aika meh, huolimatta kuumasta Lindy Boothista ja nuoresta Jared Padaleckista.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!