Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 19.6.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Ryhmä nuoria matkustaa Camp Crystal Lakeen, jossa he tutustuvat Jason Voorheesiin ja hänen tappaviin aikeisiinsa. Kaikki alkaa kun Clay lähtee etsimään siskoaan Whitneytä, joka katosi alueelle kuukausia sitten…

Friday the 13th oli odotusten mukainen elokuva. Eli ennalta-arvattavissa ja pelkkää veristä mättöä. Leffassa nähtiin paljon yläosattomia naisia, seksiä, ja verisiä raakuuksia. Viidakkoveitsikuolemat ovat elokuvassa tuttu näky. Loppuosa oli jo vähän hohhoijaa. Sairasta väkivaltaa ja tylsää pelleilyhuumoria. Ei mitään ideaa koko elokuvassa. Olihan se vaihteeksi jännittävä ja ”pelottava”, mutta en oikein pysty suosittelemaan kellekään. Pääosassa Supernaturalin Samina tunnettu Jared Padalecki.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!