Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 19.8.2018, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 6 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 30-vuotias.

Kaveriporukka lähtee Meksikoon pitämään hauskaa. Viimeisenä iltana he päätyvät hylättyyn vanhaan kirkkoon bilettämään ja pelaamaan ”Totuus vai tehtävä?” -peliä. Kotiin palattuaan näyttääkin siltä, että peli vain jatkuu…

Siitä huolimatta että ”Truth or Dare” on melkoista teinihömppää, se onnistuu samalla olemaan jännittävä ja viihdyttävä. Elokuvan karmivuus perustuu snapchat-naamoihin ja jumpscareihin, mutta juonessakin on sentään jotain ideaa. Juoni on aika ennalta-arvattavissa ja alkaa käymään vanhaksi hyvin nopeasti, mutta kokonaisuus on sen verran hyvin nivottu kasaan, että ei mikään susipaska ollutkaan lopulta verrattuna siihen mitä haukutaan ja mitä tasoa kauhuleffat yleensä ovat. Aivan kelpo leffa katsottavaksi ohimennen.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!