Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 4.9.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Cameron Poe on entinen sotilas, joka joutuu vankilaan. Lusittuaan kuutisen vuotta Poe pääsee vapaaksi, näkemään tyttärensä ensimmäistä kertaa. Poe lähtee kotimatkalle vankilentokoneella, jolla matkustaa elinkautisia kärsiviä murhamiehiä. Lento kuitenkin kaapataan ja Poen paluumatka luonnollisesti viivästyy…

Con Air on äksöniklassikko, joka oli must-see. Huikea näyttelijäkaarti pitää sisällään nimiä kuten Nicolas Cage, John Cusack, John Malkovich, Steve Buscemi, Ving Rhames, Danny Trejo, Dave Chappelle, M.C. Gainey. Pienestä sivuroolista pystyy myös spottaamaan Tähtiportti-tähti Don S. Daviksen helposti. Hyvä juoni, hyvät näyttelijät, paljon jännitystä ja äksöniä. Buscemi ja Malkovich hieman epätavallisissa rooleissa. Suositeltava leffa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!