Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.4.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Craig on nukketaiteilija, joka saa eriskummallisen työpaikan arkistoijana. Craig löytää vahingossa portaalin, jolla pääsee suoraan John Malkovichin päähän. Eläminen Malkovichin kautta vaikuttaa moneen asiaan, eikä kukaan ole enää turvassa…

Kun ihminen ei ole tyytyväinen itseensä, haluaa olla joku toinen. Being John Malkovichissä suodaan mahdollisuus olla Mallkovich. Elokuva oli todella erikoinen ja hauska. Kaverini sanoja lainaten melkoista mindfuckia, mutta mielestäni erittäin taitavaa sellaista. Meni hetki ennen kuin tajusin idean, ja ihastuin sen nerokkuuteen. John Malkovich näyttelee elokuvassa John Malkovichiä eri ihmisten rooleissa. Mikä voisikaan olla parempaa? Cusack ja Cameron Diaz olivat myös rooleissa ilmiömäisiä. Mainittakoon vielä jo tutuksi tullut Catherine Keener.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!