Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 9.2.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Alaskan poliisisetä Jack Halcombe saa tutkittavakseen metsästä löytyneitä ruumiita, kun niiden välillä paljastuu yhteys. Johtolangat johtavat Robert Hanseniin, jota ei kuitenkaan saada pidätettyä todisteiden puuttuessa…

Tositarinaan perustuva The Frozen Ground on ihan jännittävä leffa kaiken kaikkiaan. Nicolas Cage on osoittanut viime aikoina huonoa laatua näyttelemisessään, mutta tässä elokuvassa hän kyllä pärjäsi ihan hyvin. John Cusack on tuttu varma itsensä. Vanessa Hudgens on roolissaan loistava, vaikka hahmo muistuttaakin hieman masentunutta versiota Spring Breakersin roolihahmosta.

Juoni on melko peruskauraa ja vähän turhankin ennalta-arvattavaa ja jopa tylsää. Kokonaisuutena The Frozen Ground on kuitenkin katsottavaa settiä ja toimii varmasti rikostrillereiden ystäville. Rooleissa nähdään myös Breaking Badista tuttu Dean Norris.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!