Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 12.12.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Eletään 1940-luvun Italiassa, jossa Pietro ja Lucia asuvat pienellä eristyksissä olevalla farmilla Lucian nuoremman mykän siskon Alicen kanssa. Elo on kurjaa, kunnes kaivon vesi muuttuu omituisesti paremmaksi. Sato alkaa tuottamaan tulosta, Pietron jalka parantuu, ja Alice saa puhekykynsä takaisin. Onnenpotkut ottavat kuitenkin veronsa karmeimmassa muodossa…

Colour from the Dark on lupaava kauhuelokuva H. P. Lovecraftin tarinasta. H. P. Lovecraftille tyypillisesti elokuva sisältää paljon pahan kuvaamista, jumalanpilkkaa, ja mysteeriä. Leffa on kuitenkin turhan sekava, johtuen ehkä sen puutteellisesta toteutuksesta.

Jostain syystä elokuva on myös yllättävän tylsä. Se osaa olla ajoittain pelottava, mutta kokonaisuus jää kovin puuroksi. Colour from the Dark on vaikeaselkoinen kauhuelokuva. Välillä ei ollut mitään tolkkua missään. Hyvä jos saa jotain irti. Seuraavaa hieman parempaa Lovecraftin tarinaa metsästämään… tämä saattaisi olla kirjana paljon parempi.

  • Katsottu ja arvioitu : 12.12.2010 Arvion kirjoitti Roni Laukkarinen@rolle
  • Genret:

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!