Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 2.3.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Lastensuojelutyöntekijä nappaa psykopaattiset lastaan pahoinpitelevät vanhemmat itse teosta, ja ottaa tytön omakseen, mutta huomaakin että kaikki ei ole sitä miltä näyttää…

Case 39 on elokuva, jonka olen varmasti nähnyt tuhat kertaa eri muodossa. Vastaavia elokuvia pystyy heti nimeämään useampia, esimerkiksi Omen, Orphan, Joshua, ym. Leffa on silti aivan vertahyytävän jännittävä, ja pelottava.

Miten monesta elokuvasta tuttu lapsitähti Jodelle Ferland osaakin olla niin pelottava pikkutyttö. Pidin tavasta jolla elokuva piti otteessaan. Leffassa on yksi samaan aikaan ällöttävimmistä ja hienoimmista ötökkäkohtauksista. Renée Zellwegeriin en ole näyttelijänä vielä tottunut kunnolla. Bradley Cooper aina plussaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!