Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 26.11.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Eletään kaukaista tulevaisuutta. Maapallon populaatio on kasvanut liian suureksi, ja sukupuutto alkaa lähestyä. Maan asukkaat päättävätkin lähettää avaruuteen jättimäisen aluksen. Aluksen on määrä laskeutua kaukaiselle planeetalle, josta on määrä tulla uusi maapallo. Matka on kuitenkin satoja vuosia pitkä, eikä kaikki menekään aivan suunnitelmien mukaan…

Kun elokuva alkaa vuosilukukerronnalla, olen jo valmiiksi otettu. Rakastan aivan älyttömästi tulevaisuutta ja etenkin aikaa koskevia elokuvia. Pandorum on erittäin monipuolinen scifijännäri. Leffa on pitkä ja täydellinen. Tykkään Dennis Quaidista ja hänen roolisuorituksestaan tässä elokuvassa valtavasti. Parasta elokuvassa oli ehkä sen ennalta-arvaamattomuus, jännitys- ja scifipitoisuus. Elokuva oli erilainen kauhua, jännitystä, ja scifiä yhdistelevä pläjäys. En voi kuin suositella!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!