Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 14.8.2018, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 6 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 30-vuotias.

Kaksi kaverusta lähtee Skotlannin korpeen metsästämään. Lähikylässä on paikalliset juhlat ja alkoholia tulee otettua vähän liikaa. Krapuloissaan metsästäminen ei ehkä ole ihan niin viisasta, sillä pojat eivät osaa odottaa mitä tuleman pitää…

Netflix-elokuva, joka on parhaimmillaan mitä vähemmän tietää etukäteen. Oikein yllättävä trilleri, jossa riittää jännitystä. Leffa on kuitenkin loppua ja ratkaisua kohden makuuni hieman liian hidas, vaikka skottiseudut ja aksentti ovatkin kuulo- ja näköaistia hivelevää katsottavaa. Kelpo elokuva, josta joku toinen saattaa pitää jopa enemmän. Itse pidin, vaikka kokonaisuus jäikin osaltani vain normihyvän kokemuksen arvoiseksi.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!