Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 10.8.2019, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 5 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 31-vuotias.

Bohemian Rhapsody on kunnianosoitus Queenin musiikille ja yhtyeen legendaariselle laulajalle Freddie Mercurylle, josta tuli yksi maailman rakastetuimmista viihdyttäjistä. Yhtyeen rakettimainen nousu, ikoniset kappaleet ja vallankumouksellinen soundi olivat kaikki vähällä tuhoutua, kun Mercuryn elämä lähti syöksykierteeseen. Yhtyeen voitokas paluu kulminoitui ikoniseen esiintymiseen Live Aid -konsertissa. Queenin perintö inspiroi kaikkia unelmoijia, ulkopuolisia ja musiikkia rakastavia tänäkin päivänä.

OSCAR-VOITTAJA! Paras miespääosa (Rami Malek), paras leikkaus; paras äänileikkaus; paras äänitys.

Sacha Baron Cohen olisi ollut kuin ilmetty Freddie, mutta ei Rami Malekkaan hassumpi ollut. Elokuva osoitti hänen kykynsä näyttelijänä, top-notch. Varsinainen elokuva on yllättävänkin tasapaksu ja dokkarimainen, Queen-bändi vissiin sotkeutui vähän liikaa tuotantoon. Ihan jepa silti.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!