Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 3.12.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Etsivä Danny Fisher saa vastaansa pahamaineisen asekauppiasrikollisen Miles Jacksonin. Miles kidnappaa Fisherin tyttöystävän Mollyn, ja valmistaa Fisherille kostoksi pelin, joka vaatii myös muiden ihmishenkiä. Fisherin on jatkettava peliä, ja pelastettava tyttönsä keinolla millä hyvänsä…

Mielestäni hyviä toimintaleffoja on harvassa, mutta 12 Rounds on oikeasti juuri sellainen. Leffa on hyvin toteutettu, ja se on helppoa katsottavaa. Näyttelijät eivät ole mitään Hollywood-supertähtiä, mutta John Cena, Aidan Gillen, ja Brian White ovat tässä elokuvassa poikkeuksellisen hyviä. John Cena ei ole ollenkaan hassumpi entisenä Smackdown-kilpailijana. Matalat odotukset, suuret yllätykset. Hyvää vanhaa kunnon old-school toimintaa kostoteemalla.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!