Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 30.10.2011, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Elizabeth Halsey on peruskoulun opettaja, jota ei voisi opettaminen tai oppilaat vähempää kiinnostaa. Nainen yrittää hankkia opettamisella rahat uusiin silikonirintoihinsa, joilla valloittaa jonkun rahakkaan miehen. Kun pelkästä opettamisesta ei irtoa tarpeeksi rahaa, on ryöstettävä luokan luokkaretkirahasto ja kavallettava koulun parhaan opettajan bonus…

”Bad Teacher” on vähän kuin ”Bad Santa” -elokuva, mutta eri miljöössä. Tämä ei vain ollut yhtä huono. Leffa on omalla tavallaan hauska, joskin elokuvassa viljelty huumori ei enimmäkseen oikein uponnut minuun. Elokuva on kuitenkin juonikuvioiltaan riittävän hauska, että sitä jaksaa seurata. Loppupeleissä kuitenkin aika nihkeä paketti niin idealtaan kuin toteutukseltaankin. Täyteleffa, jota ei kannata vakavissaan lähteä katsomaan.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!