Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 25.10.2008, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Tiedonkerääjäalus saa signaalin kesken matkaansa avaruudessa. Signaalia luullaan avunpyynnöksi, joten tutkijat laskeutuvat läheiselle planeetalle. Tutkiessaan planeettaa signaalinen todellinen sanoma selviää ja matkaan tarttuu mukaan outoja organismeja, jotka eivät olekaan aivan ystävällisimmästä päästä…

Alien on hyvä elokuva ja hienosti tehty scifielokuva siihen nähden että se on tehty 70-luvulla. Nyt tiedän mistä Alien vs. Predator on saanut innoituksensa. Alien on jännittävä ja mysteerinen elokuva fataalista avaruusoliosta ja tulevaisuutemme tutkimusmatkailijoista. Nuori Ian Holm (Bilbo Lord of the Ringsissä) oli elokuvassa loistava.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!