Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 28.6.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Teinietsivänä työskennellyt Veronica Mars aikoo mennä oikeisiin töihin, mutta ajautuu takaisin etsiväpiireihin entisen koulutoverinsa kuoltua mysteerisessä onnettomuudessa. Paikallinen syntipukki Logan Echolls tarvitsee apua ja Veronica pistää skillinsä käyttöön…

En tiedä kirjoja enkä alkuperäistä sarjaa, eikä oikeastaan kiinnostakaan. Tämähän on ilmeisesti teini-rikossarja, sillä elokuva ainakin oli melkoista hölynpölyä. ”Totally” ärsyttää kun aikuiset ihmiset pistetään puhumaan ”like” teinit. Kristen Bell on kaunista katsottavaa, mutta väärässä elokuvassa. Juoni on niin älytön, etten tiedä edes mistä aloittaa. Random leffavalinta, jota kaduin heti.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!