Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.12.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Louis Zamperini on ollut jo pienestä kova poika juoksemaan. Kun poika pääsee isoveljensä kannustuksella olympiatasolle, syttyy kesken kaiken sota. Sodassa Zamperini päätyy pomminpudottajaksi, kunnes pommikone tekee hätälaskun tyynelle valtamerelle…

Angelina Jolien ohjaama Unbroken on mukaansatempaava sotadraama. Näyttelijöissä nähdään tuttuja naamoja kuten Jack O’Connell, Domhnall Gleeson, Garrett Hedlund ja Jai Courtney. Kaikin puolin tyylikäs ja nautinnollisen pitkä seikkailupätkä, jonka sanomasta ja uskomattomasta tarinankerronnasta ei voi olla pitämättä. En ole lukenut kirjaa, enkä ole kuullut Zamperinista aiemmin, mutta tositarinaksi käsittämätön stoori. Suosittelen lämpimästi.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!