Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 25.1.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Poliisihommista vetäytynyt yksityisetsivä Matt Scudder saa tehtäväkseen jäljittää naisen siepanneet ja paloitelleet pahikset. Keissi alkaa kiinnostamaan enemmän kun uhrimäärä lisääntyy ja mieleen muistuu oman vaimon menetys…

A Walk AMong the Tombstones on Liam Neesonin tähdittämä depressiivinen, synkkä, koruton pläjäys jenkkialamaailmasta. Neesonilla on vastaavia hahmoja ollut ennenkin, mutta kyllä tämä poikkeaa melko paljon esimerkiksi Takenista. Ajoittainen ennalta-arvattavuus hieman häiritsi, mutta muuten tässä on melko katsottava rikostrilleri. Tarkkasilmäiset voivat huomata suomalaisen Laura Birnin pienehkössä sivuroolissa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!