Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 28.9.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Pitkän linjan mafioso ”Haudankaivaja-Jimmy” elää raskasta elämää syyllisyyden kanssa ja turvautuu usein viskipulloon. Poika Michael ei halua nähdä Jimmyä, eikä olekaan ollut puheväleissä isänsä kanssa vuosikausiin. Kun Jimmy-isän mafiosokaveri Shawnin poika eksyy pahoille teille, Michael on tulilinjalla ja vanhat kaverukset päätyvät riitasille…

Run All Night on äärimmäisen synkkä toimintatrilleri, jossa Liam Neeson on jopa bad-assina parempi kuin missään Taken-elokuvassa. Viimeksi mm. RoboCopissa nähty Joel Kinnaman osoittaa myös näyttelijänlahjansa todeksi. Ennalta-arvaamatonta ja viihdyttävää non-stop äksöniä tarjoava Run All Night sopii loistavasti rankkojen ja synkkien toimintapätkien ystäville. Suosittelen.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!