Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.9.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Sisarukset Lisa ja Kate ovat matkalla Meksikossa. Tytöt menevät häkkisukellukselle katsomaan haita, kun häkki romahtaakin ja putoaa meren pohjaan 47 metrin syvyyteen. Sisarusten täytyy selvitä vähällä hapella haikalojen keskellä…

Nimi ei spoilaa yhtään? Elokuvassa on niin paljon pielessä, että en tiedä mistä aloittaa. Ei tarvitse olla edes sukeltaja spotatakseen kymmenet – ellei sadat epäkohdat. Harvoin kiinnitän huomiota epäkohtiin siten että se pilaa koko katselukokemuksen, mutta tämä on oikeasti enemmän scifiä kuin kauhua – asiat eivät vain tapahdu näin. Lohduttaudun sillä, että elokuva oli edes etäisesti viihdyttävä. Haikalat eivät ole se pelottavin asia elokuvissa. Jawsia ei lasketa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!