Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 10.6.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Pienessä brittilukiossa tapahtuu kun miesopettaja saa turpaan oppilaalta. Tapauksen jälkeen opettajan toimia kuitenkin kritisoidaan ja opettaja hyllytetään väliaikaisesti. Hyllytyksen ajan opettaja ehtii alkoholisoitumaan ja oppii pelkäämään oppilaita. Pelko saa varsinaista aihetta kun iltaisin käytävillä pyörii mysteeriset huppupäät, jotka murhaavat populaa…

F olisi voinut olla hyvä elokuva pienellä hiomisella. Leffassa on muutama todellinen jump-scare-kohtaus. Näyttely on jopa ihan jees. Loppuratkaisu ja kokonaisuus kuitenkin ärsytti minua, sillä elokuvan alkupätkää lukuunottamatta selitystä ei annettu millekään. Draamakin pyöri alkuun yllättävän hyvin, kunnes se jämähti paikoilleen. Hahmokehitys olisi ollut kiehtovaa. Ei huonoimpia elokuvia, mutta tämä elokuva kaatuu ehdottomasti sen selvittämättömyyteen. Omaperäisestä ideasta plussaa, vaikka sikäli naurettavaa että jostakin koulupojista tehtiin niin yliluonnollinen juttu. Ristiriitaisia tunteita herättävä B-leffa. En olisi katsonut, jos olisin tiennyt.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!