Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 8.8.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Jeff Chang opiskelee ahkerasti lääkiksessä ja isä pakottaa Changin hakemaan kouluihin ja menestymään elämässä. 21-vuotissyntymäpäivänään Jeffin pitkäaikaiset ystävät hakevat pojan kuitenkin bilettämään, nyt kun kerran yökerhoihin on täysi pääsy. í?veriksihän se menee ja pojat joutuvat selittelemään vihaiselle isäukolle elleivät ensin keksi jotain…

Tässä on elokuva, joka ei naurattanut juuri ollenkaan. Pääosan hahmot ovat äärimmäisen ärsyttäviä, juoni on typerä, eikä elokuva jaksa oikein kiinnostaakaan puolta tuntia pidemmälle. Loppua kohden muuttuu lähes sietämättömäksi. Kreisibailukomedianakaan ei toimi, ei sitten yhtään. Täysin ala-arvoinen suoritus. Kuin huonommin toteutettu teinien versio Hangoverista, mutta ei sinnepäinkään.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!