Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 22.1.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Antarcticalla tehdään merkittävä löytö; aluksen muotoinen rakennelma ja jäätynyt olio. Retkikunta leikkaa olion irti ja huomaa sen olevan jotain mullistavaa…

Matalin odotuksin The Thing on aivan loistava jännäri. Leffa on samalla alkuperäistä kunnioittava remake ja samalla piristävän ”erilainen”. Kurt Russellia ei leffassa nähdä, mutta ihan yllättää miten se ei ollenkaan haittaa. Itse asiassa Joel Edgertonista tulee vähän samanlaisia fiboja. Mary Elizabeth Winstead on loistava pääosassa, efektit ovat herkkua ja leffa osaa olla jatkuvasti sekä ällöttävän karmiva, että mukavan kiehtova. Olisi voinut mennä pahasti pieleen, mutta onnistui todella hyvin. Norjalaisesta puoliskosta paljon plussia. Yksi suositeltavimmista remakeista ikinä!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!