Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 8.2.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Ally Darling tarkastelee elämäänsä taaksepäin ja huomaa, että kaikki hänen kumppaninsa ovat olleet idiootteja. Kun Ally lukee naistenlehdestä keskimääräisen kumppanien määrän ja huomaa entisten pokiensa muuttuneen ajan kuluessa paremmaksi, hän päättää käydä läpi kaikki vanhat heilansa siinä toivossa että niistä joku on se oikea…

What’s Your Number on vähän liiankin keskinkertainen tyttöjen komediaelokuva. Anna Faris vetää aina niin överiksi, että se on ollut hauskaa, mutta tässä elokuvassa hän on oikeastaan liiankin normaali. Tykkäsin näyttelystä ja juoni on ihan ok, mutta leffa ei yllätä millään tavalla ja läppä on vähän yrittämällä väännettyä. Hassunhauskaa iltapäiväviihdettä, mutta kokonaisuutena melko keskinkertainen paketti.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!