Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 4.12.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Chris oli lukiovuosinaan pullukka, ja ihastunut parhaaseen kaveriinsa Jamieen. Jamie piti Chrisiä kuitenkin ”ystävä-alueella”, vaikka Chris yritti epätoivoisesti vihjaista olevansa ihastunut häneen. Hän ei kuitenkaan saanut koskaan kerrottua oikeita tunteitaan Jamielle. Kymmenen vuotta kuluu, ja Chris palaa ihan vahingossa kotikonnuilleen ensimmäistä kertaa sitten lukion päättäjäisien. Chrisin tunteet Jamieta kohtaan eivät ole muuttuneet, kun taas Chris on muuttunut niin kropaltaan laihemmaksi kuin periaatteiltaankin. Niin on muuttunut moni muukin asia, mutta ei juuri se mitä Chris haluaisi – olla enemmän kuin ystävä Jamien kanssa…

Parasta näyttelijässä on se, että osaa mukautua ja näytellä erilaista roolia. Siinä Ryan Reynolds ja Anna Faris ovat mielestäni hyviä. Myös Amy Smart on loistava, vaikka tässä elokuvassa hänellä oli vähän liiankin tavallinen roolihahmo. En käsitä miten Anna Faris osaa olla niin pirun ärsyttävä joka elokuvassa, mutta silti samaan aikaan todella hyvä. Just Friends on oikein hyvä romanttinen komedia kaikinpuolin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!