Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 30.1.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Viago, Deacon, ja Vladislav ovat vampyyreita, jotka kamppailevat arkipäiväisistä ongelmista, samoista kuin muutkin. Ainakin melkein…

What we do in the Shadows on yksi hauskimmista komedioista mitä olen nähnyt. Elokuva ei varmasti sovi kaikille, eikä sitä todellakaan kaikki ymmärrä, mutta minulle musta ja kiero huumori on tämän elokuvan osalta lähes täydellistä viihdettä.

Flight of the Conchords -komediaryhmästä tuttu Jemaine Clement sekä uusiseelantilaiset vahva-aksenttiset Jonny Brugh ja Taika Waititi ovat torahampaineen aivan sairaan hauskoja. Yksi niistä odottamattomista mustista komedioista, jotka saavat parhaan tehon kun katsoo täysin ilman minkäänlaisia odotuksia. Olisi saanut olla pidempikin. Tai TV-sarja. Suosittelen.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!